Kapstokken

Kies jouw kapstok

Lees meer Lees minder

Bekijk de laatste kapstok-reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Spinder Design Jessy staande kapstok

25 aug. 2020
“Wanneer de kapstok eindelijk staat is het mooi. Het in monteren is een crime. De meegeleverde inbussleutel is niet van geweldige kwaliteit en de schroefkoppen zitten vol met verf waardoor de inbussleutel eerst niet past. Pas na wat hardhandiger te werk te gaan en de verf te hebben beschadigd lukt het om de schroeven aan te draaien. ”
Spinder Design Jessy staande kapstok

Kerkmann Kent garderobestandaard

21 aug. 2020
“We waren gevallen voor het design maar eerlijk als we geweten hadden dat de montage aan de wand waterpas te krijgen moet je minimaal met z’n 2en zijn. 2 schroeven moest ik er met de hand in de schroeven omdat de schroefmachine niet goed tussen de kapstok en de wand kreeg. Misschien andere schroeven(torx of zeskant). Maar hij staat nu en ben er toch wel blij mee. Maar nogmaals montage vond ik tegenvallen. De bijbestelde kledinghangers waren verschillend tov de in de doos geleverde hangers.”
Kerkmann Kent garderobestandaard

Umbra Sticks

16 aug. 2020
“We hebben er 4 gekocht. Het design sprak ons aan. Wat anders als een gewone kapstok. Wat ons bevalt is dat we deze in een smalle gang geplaatst hebben voor de visite en bij niet gebruik zitten ze allemaal dicht geklapt wat als resultaat heeft dat het er mooi uit ziet. (Net een kunstwerk) Ook de reacties Zijn geweldig om te horen van familie en vrienden die er gebruik van maken als ze bij ons komen. Verder ziet / oogt het product er degelijk uit voor waar het bedoeld is. Denk niet dat kleine kinderen er aan moeten gaan hangen als ze hun jasje ophangen. Maar daar is het ook niet voor bedoeld. ( gezien dat het product van plastic is) ”
Umbra Sticks